Betöltés...

KÜLSŐÉPÍTÉSZET

Megépítjük álmai kertjét, berendezzük álmai teraszát.


NAGYVÁROSI ÉLETMÓD

Egyre népszerűbb életstílussá válik a nagyvárosi életmód azok számára, akik nem szeretnének a lakhelyük és a munkahelyük közötti ingázással idejüket vesztegetni és élvezni akarják a nagyváros által nyújtott lehetőségeket. Miért ne lenne lehetséges egy zavartalan menedékként szolgáló kert a teraszon a nagyváros közepén?


MEGVÁLTOZOTT IGÉNYEK

Általános trendként tapasztalható, hogy megrendelőink egyre nagyobb elvárásokat támasztanak az igényes kert, terasz és erkély kialakításokkal szemben. Fontos számukra, hogy az ne csak egy ingatlanhoz tartozó terület legyen, hanem olyan komplex élettér alakuljon ki, ahol az életvitelüknek megfelelő tevékenységeket élvezhetik. Az elmúlt évek során magunk mögött hagytuk az elszeparált, kihasználatlan tereket, az esetleg feleslegessé vált dolgok tárolására használt teraszokat és egyre inkább a belső tér meghosszabbításaként, szerves részeként tekintünk a kertre és a teraszra.


TELJESÉRTÉKŰ TERASZ

Az igényes teraszok berendezésére ugyanakkor nem csak a nagy alapterületű ingatlannal és balkonnal rendelkező Ügyfeleknek van lehetőségük. Átgondolt megoldásokkal, egyedi méretek alapján elkészített kiegészítőkkel a kisebb méretű teraszok is jól használható, elegáns életterekké alakíthatóak.